top of page
NN20_kunstnernavn (m).png
NN20_kunstnernavn.png

BLIV FRIVILLIG

FRIVILLIG PÅ NEW NOTE 2023

På New Note værdsætter vi vores frivillige! De er uundværlige for at stable en festival på benene. Festivalens frivillige er unge i forskellige aldre, som alle sætter pris på det fantastiske fællesskab og synes, at det er sjovt at være med bag kulisserne på en festival. Vi går meget op i, at vores frivillig-hold ikke er større end, at vi alle står hinanden nær, og at alle har noget at sige. Derfor vil dine idéer og din kunnen også blive hørt og taget i brug. 

Som frivillig på New Note er arbejdet alsidigt. Der er både mulighed for at lave drinks i baren, være stage hand, ordne backstage-lokaler og meget mere. Som frivillig har man vagt i festival-weekenden samt en enkelt dag i opsætningsdagene (enten tirsdag, onsdag eller torsdag) eller nedpilningsdagen, mandag, efter festivalen. Der er fuld forplejning, når du er på vagt, og du har som frivillig mulighed for at sove på Klaverfabrikken fra torsdag af. 

 

Som frivillig får du: ​​

  • Mulighed for at opleve de fede koncerter

  • En lækker New Note T-shirt 

  • En lækker New Note mulepose

  • Drikkebilletter, mad og forplejning

  • Halv pris på Klaverfabrikken-arrangementer som medlem

  • Eksklusiv New Note-frivillig julefrokost

  • Nyttig erfaring med frivillighed og festival-arbejde

Og ej at forglemme, vil du være med til at skabe et rum, hvor lokalsamfundet mødes omkring musik og god stemning.

Er jeg forsikret som frivillig?

Selvfølgelig er du det! Som frivillig på New Note kræves medlemskab af Klaverfabrikken, da det er herigennem vores forsikring dækker, hvis der mod alt forventning skulle ske noget. Et medlemsskab koster et symbolsk beløb på 100 kr., men så har man også adgang til interne arrangementer, som Klaverfabrikken arrangerer og halv pris på Klaverfabrikkens offentlige arrangementer og koncerter resten af året. 

 

Festivalen er udelukkende drevet af unge frivillige, og lige såvel som vi vægter det sociale højt, prioriterer vi i høj grad også at skabe de bedste forhold for alle.

Udfyld formularen herunder for at ansøge!

Vi glæder os til at se dig på New Note 2023!

DSC_0173.JPG
Nicolai_Hegelund_Vilhelmsen-8001.jpg
20190808125749_IMG_5095.jpg
FRIVILLIG PÅ NN 2020
arrow&v
arrow&v

Tak for din ansøgning!
Du har fået en mail fra vores frivilligkoordinator - tjek eventuelt dit spamfilter

Ansøgningsfomular
bottom of page